History

Δείτε φωτογραφίες από τις προηγούμενες διοργανώσεις του DigiHR και κατεβάστε τις παρουσιάσεις.


2023

Digi HR 2023

Conquering the digital landscape

Σε ένα event, το οποίο επικεντρώνεται στη χρήση της τεχνολογίας από τις Διευθύνσεις Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, δεν θα μπορούσε να λείπει η απόλυτη τεχνολογία: το Artificial Intelligence που επηρεάζει την εργασιακή πραγματικότητα. Για αυτό και η πλειοψηφία των παρουσιάσεων περιελάβανε ή επικεντρώθηκε σε αυτό το θέμα. Από τα βασικά μηνύματα του συνεδρίου ήταν ότι η τεχνητή νοημοσύνη δεν θα αντικαταστήσει τους επαγγελματίες του HR αλλά όσους επαγγελματίες δεν αξιοποιούν τις δυνατότητες που προσφέρει αυτή η τεχνολογική καινοτομία.

Μερικά ακόμα θέματα που παρουσιάστηκαν ήταν: η επένδυση των επιχειρήσεων και σε άλλες τεχνολογίες όπως: blockchain, IoT, cloud κ.ά, η χρήση της ψηφιακής κάρτας εργασίας που φαίνεται ότι βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του HR, η συλλογή των σωστών και χρήσιμων δεδομένων και η αξιοποίησή τους από τα μέλη των Διευθύνσεων Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού κ.λπ.

Download Presentations

Digi HR 2023


2022

Digi HR 2022

Innovations, Solutions, Tools and Best Practices

Στην 8η χρονιά υλοποίησής του το Digi HR Conference τα είχε όλα: διεθνείς ομιλητές, ελληνικά case studies, έρευνες, λύσεις, καινοτομίες, εργαλεία και περίπου 300 στελέχη που το παρακολούθησαν! Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το συνέδριο που βάζει την τεχνολογία του HR στο επίκεντρο της θεματολογίας του. Οι ομιλητές καταρτισμένοι και τα θέματά του επίκαιρα και ενδιαφέροντα: Ψηφιακός μετασχηματισμός στον δημόσιο τομέα, σύνδεση του ανθρώπινου δυναμικού με ψηφιακές λύσεις, πώς το ΑΙ διαμορφώνει τις Διευθύνσεις Ανθρώπινου Δυναμικού, ποιες δεξιότητες απαιτούνται στην σύγχρονη ψηφιακή πραγματικότητα, τεχνολογικές λύσεις για την εξυπηρέτηση του HR και την ικανοποίηση των εργαζομένων, οι προτεραιότητες των στελεχών του HR κ.ά. Στο τέλος του συνεδρίου οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ετήσιο ραντεβού τους για την 7η Νοεμβρίου 2023. Οι παρουσιάσεις του συνεδρίου είναι διαθέσιμες εδώ!


Download Presentations

2021

Digi HR 2021

Technology is the new work environment

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο όπου η ίδια η έννοια της εργασίας αναδιαμορφώνεται, καθώς η τεχνολογία δεν αποτελεί πλέον απλά ένα εργαλείο για τη βελτίωση της καθημερινότητας στην εργασία, αλλά ένα νέο γονίδιο στο DNA των οργανισμών – σύμφωνα με τα συμπεράσματα του Digi HR Conference, που έλαβε χώρα στις 11 Νοεμβρίου 2021.

Η κοινότητα του Digi HR Conference ανανέωσε το ραντεβού της για τις 10 Νοεμβρίου 2022.


Download Presentations

2020

Digi HR 2020

Creating Value in Practice


Download Presentations
2019

Digi HR 2019

All about Practice

Νέο σκεπτικό και δράση είναι τα key takeaways του 4ου Digi HR «All About Practice»  για τα σύγχρονα HR στελέχη που είναι σε ετοιμότητα προσαρμογής στις συνεχείς αλλαγές που προκαλεί η οικονομία, η κοινωνία και η τεχνολογία.

Στον τομέα του Diversity, Inclusion & Belonging φιλοξενήθηκαν hands-on παραδείγματα, case studies & workshops αναφορικά με την αποδοχή του neurodiversity καθώς και την εξέλιξη, αξιοποίηση των στελεχών στα 5 generation workforce περιβάλλοντα μεγάλων αλλά και αναπτυσσόμενων εταιρειών.

Οι VR (Virtual Reality) τεχνολογίες αποτελούν πλεόν γεγονός με ενδιαφέροντα metrics αποδοτικότητας και περιεχόμενο σχετικό με την αγορά και την κουλτούρα κάθε χώρας σχετικά με την εκπαίδευση και τη συνεργασία.

Παράλληλα κυριάρχησαν στο περιεχόμενο, ελληνικά και διεθνή case studies επιτυχημένης και γρήγορης χρήσης της τεχνολογίας για τον άνθρωπο, τη δημιουργική αλλαγή και το επιχειρηματικό disruption.

Στο πλαίσιο του HR Change & Transformation δόθηκαν απαντήσεις και λύσεις για το πώς να «προσαρμοστεί» η λειτουργία του HR για να προσφέρει πραγματική αξία στην επιχείρηση με πρακτικό τρόπο και μέσα από ένα σαφώς αναλυμένο στρατηγικό πλαίσιο για τον μετασχηματισμό του ανθρώπινου δυναμικού 4.0.

Download Presentations

2018

Digi HR 2018


Don’t do digital, be digital με έμφαση στους ανθρώπους ήταν το βασικό συμπέρασμα που αναδείχτηκε στο 3ο Digi HR Conference 2018, το οποίο έλαβε χώρα στο Aμφιθέατρο Maroussi Plaza, την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018.

Η 3η διοργάνωση επιβεβαίωσε ουσιαστικά το συνέδριο ως την πλατφόρμα ανάπτυξης του διαλόγου για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του HR και του νέου ρόλου της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού ως εταίρος και agent των αλλαγών που απαιτεί το digitalization του σύγχρονου επιχειρείν.

Σε κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με τη βελτίωση της εμπειρίας και της αποδοτικότητας του ανθρώπινου δυναμικού μέσα από τις δυνατότητες που προσφέρουν οι ψηφιακές τεχνολογίες, τη βέλτιστη αξιοποίησή των δεδομένων με την χρήση των people analytics καθώς και με τις νέες δεξιότητες που καλούνται να αναπτύξουν τα στελέχη του HR ώστε να ανταποκριθούν στον δύσκολο ρόλο τους έδωσαν απάντηση οι διακεκριμένοι ομιλητές μέσα από τις παρουσιάσεις τους και τη διαρκή τους διάδραση με τα 200 και πλέον στελέχη που παρακολούθησαν το συνέδριο.


Download PresentationsBrowse Photos

2016

Digi HR 2016


Download Presentations